Rik Spitters
rik@beeldblenders.nl
+31(0)6 24 897 927
Nicole Ermen
nicole@beeldblenders.nl
+31(0)6 22 944 481
BeeldBlenders
info@beeldblenders.nl
Veemarktstraat 34
5038 CV Tilburg

Wij zijn BeeldBlenders.

Wij zijn Rik en Nicole, een mix van creatieve beeldmakers met passie voor fotografie en video. Rik richt zich op video en Nicole op foto. Samen blenden wij jouw verhaal tot sprekende en uitzinnig beeld. We vullen elkaar perfect aan doordat we geweldig op elkaar zijn ingespeeld. We zijn niet alleen partners op de werkvloer maar ook in het leven. Samen met onze twee kinderen wonen we in Berkel-Enschot, een steenworp afstand van ons kantoor in Tilburg.

Stap 1

Idee

Als bedrijf wil je gezien worden, beelden met een verhaal dragen daar aan bij. Dat is waar wij goed in zijn! Samen brainstormen we over het concept en over hoe we jouw doelgroep goed kunnen bereiken.

Stap 2

Productie

Het idee staat! Nu kunnen we gaan draaien! BeeldBlenders zorgt er altijd voor dat de productie goed georganiseerd verloopt. Een groot of klein project, het maakt ons niet uit we zetten er graag onze tanden in.

Stap 3

Nabewerking

Alles staat erop, we zijn er bijna. Foto’s worden bewerkt en de video’s gemonteerd. Samen met jou kijken we of alles helemaal naar wens is. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij het ook!

Rik

Sinds 2009 werk ik voor mezelf als videograaf en zit ik regelmatig op de regiestoel. In deze tijd heb ik aan de meest uiteenlopende projecten mogen werken, met als hoogtepunt mijn reis naar Rio waar ik als onderdeel van TeamNL alle media en technologie regelde. Een ander hoogtepunt is mijn gezin. Samen met Nicole en onze twee kindjes wonen we in het groene dorp Berkel-Enschot in Brabant. Vanuit hier en vanuit ons kantoor in Tilburg werken we samen aan de tofste projecten. Binnenkort ook die van jou?

Nicole

Ik ben degene achter de fotocamera. Ik heb jarenlange (2010) ervaring als particulier
(bruids)fotografe. Dankzij Rik fotografeer ik de laatste jaren steeds vaker voor de zakelijke markt. Ik vind het geweldig om samen een klus op te pakken, samen ideeën te sparren. Aan een half woord genoeg hebben werkt gewoon heel erg lekker! Mijn kracht is mijn enthousiasme, planning en gevoel voor echte pure fotografie. De juiste sfeer vastleggen, dat is mijn doel.

Team

Hoewel wij met z’n tweeën BeeldBlenders vormen wil dit niet zeggen dat alles door ons tweeën gedaan wordt. Integendeel! We werken met een vast team van freelancers dat zich graag vastbijt in een tof project.

Laten we samenwerken!

Heb je een project?

Wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan!